Sun Parking

Afstand 2,0 km

Over Sun Parking

Sun parking is een jong bedrijf dat zich probeert te onderscheiden door een uitstekende service te bieden. Nadat je de auto hebt geparkeerd op het parkeerterrein in Hoofddorp, kan je meteen in de shuttlebus stappen. Deze brengt je in tien minuten naar de luchthaven. Als je bent geland, bel je Sun parking op en zij zorgen dat er een shuttlebus gereed staat voor de terugweg. Eenvoudig en snel parkeren dus.

Sun parking biedt zakenreizigers aantrekkelijke aanbiedingen aan. Ook als je regelmatig je auto wil parkeren. Momenteel zijn er bij deze parking geen kortingen actief.

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

Prijzen

Laatste update: 06-04-2020

incl. btw en reserveringskosten

Sun Parking details

Overdekt Parkeren Nee
Valet Parking Nee
Zelf parkeren en sleutel meenemen Nee
Parkeren + Overnachten Nee
Betalen met pinpas Ja
Contant betalen Ja
Met iDeal online betalen Ja
Met creditcard betalen Ja
Afstand tot Schiphol 2,0 km

Sun Parking reviews

Deel jouw ervaring over Sun Parking

Reviews van anderen

Gemiddelde: 2/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

Michel

9 juli 2018

Zeer onbeschoft personeel .( grotere oudere man – kort haar – breder gebouwd ) Noooit meer sunparking. !!! Bij terugkomst na 25 min opgehaald aan vertrekhal 3. Stonden met 5 personen en een kapotte koffer 100 meter verder. Dus naar hem gelopen en gevraagd of hij tot bij ons wilt rijden. Zeer onbeschoft neen. Kregen we nog als opmerking. Uw koffer heeft toch wieltjes. Ik heb gezegd dat hij onbeschoft was en dat dit ook een beetje service is. Ik zei dat ik een recensie ga zetten waarna hij zei, ok dan gooi ik met uw koffers en is hij de koffers in de bestelwagen beginnen gooien waardoor er een andere koffer stuk gegaan is. Na 2 koffers zei hij. Doe de rest maar zelf. 2km rit van 2 min is bijna 15 min rijden. Dus die reclame ook niet geloven. Wil je een verbrodde vakantie en kapotte bagage. Neem sun parking. Alsook op voorhand betaald en de reservatie afgedrukt. Dit was ook een soep en vonden ze niet. Waardoor we zelf hebben moeten bewijzen dat het al betaald was. Ervoor bij easy park 2 fly geweest. Supervriendelijk maar mij laten verleiden dat dit maar 2 min rijden was..op 45 min door de vertraging reservatie. En terug 40 min met de rit erbij. Laat u niet vangen !

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
W

21 oktober 2017

Sun Parking zegt dat het bij wet strafbaar is een euro te berekenen per telefoongesprek, maar berekent dit toch echt en geeft natuurlijk niet thuis als je dit terugkoppelt. Verder had ze aangegeven dat er geen toeslag in een bepaalde periode zou zijn, die er toch ook echt wel was. Klantenservice kennen ze niet en is een grote grap.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Radouane

9 augustus 2017

Parkeerplaats is donker en slecht verlicht. Passagiers worden onder druk gezet op op te schieten. Daardoor lopen ze roekeloos en slepend met koffers tussen de auto’s door. Mijn auto is op drie plaatsen beschadigd en Happy Valet Parking / Sun Parking verklaart mij voor gek omdat ik ze aansprakelijk stel. Ik beveel het niemand aan om bij Sun Parking/Happy Valet Parking de auto achter te laten/parkeren. Mijn ervaring is van 5 augustus 2017. Besparen op een taxi bleek helaas een heel onverstandige keuze te zijn geworden

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Robert

11 februari 2016

1 grote dievenbenden bij parking group Holland waaronder sunparking / cheap parking vallen. Zeer slechte service! wordt tijd dat de belastingdienst daad eens in de boekhouding duikt!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Robert

16 september 2015

Goede service zowel op de heenweg als retour.
Die 12,5 km klopt niet meer, ze zitten nu op de Kruisweg 415 in Rozenburg NH, 3 km vanaf de vertrekhal.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Frans Scholte

4 mei 2015

Wanneer ik de site invul met het aantal paskeerdagen dan krijg ik voor respectievelijk 8 en 3of 4 dagen de kosten te zien van € 45 en €30. Bij het reserveren verschijnt een prijslijst van resp. €49.50 en € 34.50.

Graag de juiste info prijzen.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Cindy van Vliet

2 april 2013

Sun Parking is een prettige parking. Ik vond het terrein prachtig, maar ik was over de service niet tevreden. Ik voelde mij een nummer, in plaats van een persoon.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Karel Mondoni

4 februari 2013

Een fijne parking met een snelle afhandeling.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Sun Parking

Sun Parking is een parking die zich richt op het aanbieding van parkeerruimte bij luchthaven Schiphol. Meer informatie is te vinden bovenaan deze pagina.

Top 3 parkeren op Schiphol