Treinverbinding Zeeland – Schiphol komt mogelijk te vervallen

De rechtstreekse treinverbinding die Zeeland met Schiphol heeft dreigt verloren te gaan. Dit blijkt uit de voorgenomen dienstregeling die de Nederlandse Spoorwegen naar buiten hebben gebracht. Als het aan de NS zou liggen dan zal er vanaf 11 december 2016 een intercity Amsterdam – Vlissingen via Haarlem rijden in plaats van naar Schiphol. Als men dan alsnog naar Schiphol zou willen, dan moet men in Leiden of Rotterdam over gaan stappen. Of dit daadwerkelijk zal gaan gebeuren, daar moeten we natuurlijk nog op wachten.

De NS komt ieder jaar met een overzicht waarin de wijzigingen staan, waar consumentenorganisaties vervolgens op kunnen gaan reageren. Dat advies komt waarschijnlijk in de tweede week van maart. Als dit echter zo blijkt te zijn, dan is het des te beter om op Schiphol de auto te parkeren, zodat u geen gedoe met overstappen zult hebben. Parkeren op Schiphol is verder heel erg veilig en uw auto zal er dus zonder problemen kunnen staan. Op deze manier bespaart u uzelf heel veel moeite en is het overstappen straks niets iets waar u zich zorgen over hoeft te maken.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol