Treinverkeer naar Schiphol lag stil

Het treinverkeer rond Schiphol lag maandag 06 mei 2013 een half uur stil door een brandmelding in de Schipholtunnel. Dit middenin de meivakantie en bovendien is dit niet de eerste keer. NS en ProRail willen nu hittedetectiecamera’s in de tunnel gaan hangen.

Het vervoer naar en van de luchthaven met de trein blijft een probleem. De Schipholtunnel kampt vaker met problemen. In 2012 werd al bekend dat meerdere organisaties en vluchtmaatschappijen het zat waren. Vluchten werden danig vertraagd doordat reizigers nog vast zaten in de trein. De kosten van deze vertragingen liepen op tot in de miljoenen.

Wellicht is het moeizame openbare vervoer richting Schiphol een reden voor de toenemende populariteit van parkeren bij Schiphol. Parkings schieten als paddentoelen uit de grond om aan de vraag naar parkeerplaatsen te kunnen voldoen.  Op Schipholparkerenvergelijken.nl worden al deze parkings met elkaar vergeleken.
Schiphol-300x199

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol