Treinverkeer Schiphol onzeker

In het weekend van zeventien en achtien november rijden er minder treinen naar luchthaven Schiphol. De oorzaak hiervan is het doen van noodzakelijke grootschalige werkzaamheden. Vanuit richtingen als Duivendrecht en Amsterdam Sloterdijk rijden bussen.

Ook afgelopen dinsdagochtend was er geen treinverkeer naar Schiphol mogelijk. Ditmaal op last van de brandweer. Er was een brand in de Schipholtunnel, zo zei de NS. Deze was ontstaan door een papierophoping, die in de brand vloog door een vonkje.

De tunnel is afgelopen tijd vaker door brandmeldingen onbereikbaar geweest. Op 5 oktober was er een technisch probleem bij een trein en in september¬†ging de Schipholtunnel¬†twee dagen dicht wegens brandmeldingen.¬†De beheerder van Schipholparkerenvergelijken.nl, merkt dat veel mensen niet meer met de trein naar Schiphol reizen. “De reizigers gaan nu liever met de auto. Ze vinden het treinverkeer te onzeker.¬†Onze website is de afgelopen weken druk bezocht,’ aldus de expert.

Prorail heeft inmiddels bekend gemaakt dat er maatregelen genomen zullen worden. Tachtig procent van de wissels is geslepen en de bovenleiding is vervangen, waar dit nodig was.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol