Uitleg over kwaliteitskeurmerk VBPS

Al eerder is er op Schipholparkerenvergelijken.nl gesproken over het kwaliteitskeurmerk voor parkings rondom luchthaven Schiphol. Het keurmerk verdient echter meer uitleg. Welke parkings zijn erbij aangesloten en wat houdt het keurmerk precies in?Keurmerk

Bovenstaande vragen zullen in dit artikel worden beantwoord. Het keurmerk is in het leven geroepen door de Vereniging van Bedrijven voor Parkings bij Schiphol. Bij deze vereniging zijn acht parkings aangeschreven. Deze dragen het keurmerk.

Wat houdt het VBPS kwaliteitskeurmerk in?
Het VBPS keurmerk is, zoals gezegd, een keurmerk wat acht parking in de nabije omgeving van Schiphol hebben bemachtigd. Deze parkings voldoen allemaal aan de eisen die het keurmerk stelt. Zo kun je beveiligd parkeren bij de parkings en zijn ze altijd bereikbaar. Belangrijk is daarnaast dat ze allen een shuttle service hebben en op minder dan tien minuten afstand van Schiphol liggen. Voor consumenten met eisen, die overeenstemmen met het hiervoor genoemde, kan een parking met het keurmerk aantrekkelijk zijn.

Welke parkings zijn aangesloten?
De parkings die aangesloten zijn, zijn de volgende: Airport Parking, Autohotel Rijsenhout, Best Parking, Budget Parking, Easy Park 2 Fly, Schiphol Park Fly, Park and Fly en Quick Parking. Een belangrijke kanttekening uiteraard, is dat het niet betekent dat een parking niet betrouwbaar is, wanneer deze het keurmerk niet bezit.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol