Vaak problemen met het spoor

sporen-150x150 Het lijkt wel wekelijks te worden, problemen met het spoor op het traject Schiphol. Dit keer was het raak door een blikseminslag, de enige treinen die gewoon doorgereden zijn is het nachtnetwerk, mede omdat deze om konden rijden via Haarlem. Overdag was dit geen optie en waren er weer veel problemen met reizigers die graag hun vliegtuig wilden halen.

Wil je op tijd zijn?

Wie op tijd wil zijn op Schiphol moet altijd rekening houden met mogelijke vertragingen, of je nu met de trein of met de auto reist. Maar wie met de trein reist, moet met meer rekening houden dan wie met de auto reist. Het is blijkbaar ook nodig om het weer in de gaten te houden, want als er hevige regenval is, kan het al zijn dat er problemen op het spoor ontstaan. Waar je met de auto alleen rekening dient te houden met files en mogelijke files die veroorzaakt kunnen zijn door een ongeluk – op de minder reguliere tijden.

Voordelen van reizen met de trein

Wie met de trein reist en het voordeel heeft dat alle treinen op tijd rijden en er geen werkzaamheden zijn. Heeft het grote voordeel midden in de hal uit te komen, je staat met je koffer al bijna in het vliegtuig zou je kunnen stellen. Met de auto moet je eerst nog een parkeerplek zoeken, maar beide opties hebben voor- en nadelen en de keuze is dan ook bij de reiziger. Hoe laat gaat je vlucht, reis je alleen of samen en zo kan je nog wel even doorgaan met argumenten aanhalen hoe je naar Schiphol zou moeten reizen. Ieder heeft zo zijn eigen voorkeur, en niemand kan je verplichten om op een bepaalde manier te moeten reizen.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol