Valet parking bedrijven zorgen voor problemen rond Schiphol

Valet parking bedrijven liggen al enige tijd onder vuur. Dit betekent niet dat al deze bedrijven voor problemen zorgen, maar het betekent in dit geval vooral dat de goeden onder de kwaden moeten lijden. Gemeente Haarlemmermeer geeft aan dat niet alle valet parking bedrijven rond Schiphol een goede klantenservice en kwaliteit leveren, waardoor er veel overlast ontstaat in de gemeente. 

Er komen steeds meer valet parking bedrijven bij

Het is moeilijk vast te stellen hoeveel valet parking bedrijven er rond Schiphol te vinden zijn, waardoor de gemeente Haarlemmermeer uit moet gaan van een schatting. Eind 2018 werd het aantal geschat op 20 bedrijven. Nu, een goed half jaar later, wordt dit aantal geschat op 34. Dit laat zien dat het aantal valet parking ondernemingen rond Schiphol sterk en snel groeit. Hiermee groeit ook de overlast binnen de gemeente en dit komt vooral door de valet parking ondernemingen die niet de gewenste kwaliteit en service leveren. 

De meest voorkomende klachten

De valet parking bedrijven die een slechte kwaliteit en service leveren zorgen nogal voor wat overlast. Een belangrijk probleem voor de gemeente is de parkeeroverlast. Vaak worden auto’s zomaar ergens neergezet, in een gewone woonwijk bijvoorbeeld, waardoor inwoners de auto niet meer in de eigen straat kunnen parkeren. Daarnaast worden er van reizigers ook veel klachten gehoord over de valet parking services. Zo is het meerdere vakantiegangers opgevallen dat de kilometerstand ineens honderden kilometers hoger staat wanneer zij de auto na de vakantie weer terugkrijgen. Ook worden er diverse schades aan de voertuigen gemeld die er voor de vakantie niet zaten en ontvangen mensen snelheids- en parkeerboetes van in de periode waarin zij op vakantie waren. 

Kies voor betrouwbaar parkeren

Dergelijke problemen wil je natuurlijk altijd voorkomen wanneer je op vakantie gaat. Je wilt dat je auto na je vakantie nog in dezelfde staat verkeert als voor de vakantie. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om diverse betrouwbare parkeermogelijkheden bij Schiphol te vergelijken. Zo voorkom je schade, extra kilometers, boetes en andere ellende. 

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol