Valet parking Schiphol: verzamel vooraf bewijzen!

Valet parking Schiphol komt de laatste tijd vaker negatief in het nieuws. Dit betekent natuurlijk niet dat alle bedrijven over één kam geschoren mogen worden. De tarieven voor Schiphol parkeren liggen erg hoog en het spreekt voor zich dat veel mensen op zoek gaan naar andere mogelijkheden. Valet parking Schiphol ligt voor velen voor de hand en je kunt er zeker goed gebruik van maken voor je vakantieperiode of voor de duur van je zakenreis. Wel luidt het advies op dit moment: verzamel vooraf bewijzen wanneer je gebruik maakt van Valet parking Schiphol. 

Wat zijn de klachten over valet parking Schiphol?

De laatste tijd zijn er veel nieuwe bedrijven voor valet parking Schiphol opgestaan en een deel van deze bedrijven verpest het eigenlijk voor de goede ondernemingen. Er worden veel klachten gehoord. Zo zijn er mensen die de auto terugkrijgen met een hogere kilometerstand dan waarmee zij de auto achterlieten. Ook zijn er mensen die de auto met schade terug hebben ontvangen en het is zelfs een enkele keer gebeurd dat mensen de auto op willen halen en deze blijkt helemaal niet aanwezig te zijn op dat moment. Diverse personen hebben kunnen aantonen dat hun auto door anderen werd gebruikt terwijl zij op vakantie waren. Het spreekt voor zich dat een bedrijf voor valet parking Schiphol de auto niet zomaar aan iemand mee mag geven. 

Van lichte tot ernstige klachten 

Bovenstaande klachten zijn natuurlijk erg vervelend, maar het kan nog veel erger. Enkele weken geleden ontdekte een gezin, dat op vakantie was geweest, dat er tijdens hun vakantieperiode iemand in hun woning had ‘gelogeerd’. Een buurman wees het gezin erop dat er iemand anders in hun huis woonde terwijl zij op vakantie waren. Het bedrijf voor valet parking Schiphol, waar het gezin de auto had gebracht, had een vriend in de woning laten verblijven. De huissleutel van het gezin zat namelijk aan de sleutelbos van de auto. 

Verzamel de nodige bewijzen

Gezinnen die met dergelijke lichte of ernstige klachten te maken hebben gehad hebben niet allemaal de schade kunnen verhalen op de bedrijven voor valet parking Schiphol. Het kon namelijk niet worden bewezen dat de schade niet al aanwezig was of dat de kilometerstand behoorlijk was opgelopen. Het advies is daarom om vooraf de nodige bewijzen te verzamelen. Maak foto’s van de auto om eventuele aanwezige schades vast te leggen, fotografeer de kilometerstand en de woning. Natuurlijk is het ook altijd aan te raden om enkel de autosleutel bij de auto af te geven. 

Betrouwbaar parkeren Schiphol

Natuurlijk wil je gewoon betrouwbaar parkeren op of bij Schiphol, maar je wilt ook niet de hoofdprijs betalen. Dan kun je het best Schiphol parkeren vergelijken via ons. Je bent dan zeker van een betrouwbare parkeerplek tegen een vriendelijk tarief. 

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol