VIP PARKING valet service

Afstand 5,2 km

Over VIP PARKING valet service

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

Prijzen

Laatste update: 06-04-2020

incl. btw en reserveringskosten

VIP PARKING valet service details

Overdekt Parkeren Nee
Valet Parking Nee
Zelf parkeren en sleutel meenemen Nee
Parkeren + Overnachten Nee
Betalen met pinpas Ja
Contant betalen Ja
Met iDeal online betalen Ja
Met creditcard betalen Ja
Afstand tot Schiphol 5,2 km

VIP PARKING valet service reviews

Deel jouw ervaring over VIP PARKING valet service

Reviews van anderen

Gemiddelde: 1/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

Dennis

8 november 2018

ONBETROUWBARE PARTIJ

Afgelopen maandag mijn auto in ontvangst genomen na een fijne vakantie. Dit was minimaal de 10e keer dat ik ze gebruikte. Bij aankomst krijg ik mijn sleutel van VIP Parking en wordt er verder niets gezegd.

Bij wegrijden geeft mijn auto meteen een storing cruise control aan. Thuis kom ik erachter dat de auto een flinke deuk en schade (€ 5.000,-!!!) heeft aan voorkant. Ik bel direct VIP Parking, vooral omdat ik het ongelooflijk vind dat ze niets hebben gezegd en blijkbaar hoopte dat ik de auto niet zou checken. De schade is te groot om niet gemerkt te hebben…

Krijg ik vandaag een mail, dat ik zelf voor schadevrije ontvangst heb getekend, en dat het vreemd is dat ik pas thuis belde. De chauffeur zegt geen schade te hebben gemaakt (uiteraard). Ze nemen dan ook geen enkele verantwoordelijkheid. Ik kan me dien dat ze geen enkele verantwoordelijkheid nemen….

ONBETROUWBARE PARTIJ. NIET GEBRUIKEN!!!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over VIP PARKING valet service

VIP PARKING valet service is een parking die zich richt op het aanbieding van parkeerruimte bij luchthaven Schiphol. Meer informatie is te vinden bovenaan deze pagina.

Top 3 parkeren op Schiphol