Voor de grap bommelding doen

bommetje-150x150 Wie een beetje fatsoenlijk nadenkt, kan begrijpen dat het niet de plaats noch de tijd is, om tijdens het boarden van je vlucht op Schiphol een grap te maken over een bommelding. Er zijn echter nog altijd mensen die hier anders over denken. Een 49 jarige Belg heeft dit gemerkt, toen hij tijdens het boarden van zijn vlucht een bommelding deed kwam hij erachter dat het niet zo grappig was als je zou denken.

€ 750 boete

De man en zijn familie werden vervolgens verwijderd van de vlucht, waarna de man werd aangehouden door de marechaussee. Vervolgens werden de koffers van de familie uit het vliegtuig verwijderd en werden deze onderzocht door een speciale speurhond. Of er nog een controle van de koffers heeft plaatsgevonden na de speurhonden is onduidelijk. De bommelding heeft een kostbare wending, want alsof het nog niet genoeg was dat de Belg en zijn familie niet konden vliegen, moest de Belg ook nog een boete betalen van € 750,-. Nadat deze afgerekend was, mochten de Belg en zijn familie hun eigen weg vervolgen.

Geen vertraging

De andere passagiers van het vliegtuig hebben geen hinder gehad van de bommelding, het vliegtuig had enkele minuten vertraging vermoedelijk omdat de koffers eruit gehaald moesten worden. Laat het een wijze les zijn geweest voor de Belg, hij heeft zijn geparkeerde auto weer op kunnen zoeken, of een familie lid of vrienden kunnen bellen om ze weer op te halen. Je zou kunnen zeggen dat het voldoende straf is die hij heeft gehad – in ieder geval zal hij dit de rest van zijn leven blijven horen. Een ding is zeker, het spreken over bommen en dergelijke op Schiphol is een slecht plan in zijn algeheel, zeker wanneer je ook nog een vlucht wilt halen.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol