Voor- en nadelen van parkeren

Parkeren bij Schiphol kan op allerlei manieren. Zo kunt u gebruik maken van een shuttledienst of toch kiezen voor valet parking. Beide vormen van parkeren bij de luchthaven hebben eigen voor- en nadelen. In dit artikel hebben wij alle plus- en minpunten op een rij gezet.

Schiphol-taxi-150x150

Valet Parking wordt vaak betiteld als prijzig, maar dit hoeft allang niet meer het geval te zijn. Ook bij valet parkings kunt u van acties profiteren. Bij valet parking brengt u de auto naar de luchthaven. Vanaf daar rijdt een gekwalificeerde chauffeur naar de parkeerplaats van het gekozen parkeerbedrijf. Dit bespaart u veel tijd en bovendien ziet u direct hoe er met uw geliefde auto wordt omgegaan.

Parkeren bij een parkeerbedrijf met een shuttledienst heeft ook zijn voordelen. Vaak is het voordeliger en u heeft direct een indruk van het parkeerterrein. U weet dan ook zeker dat de auto niet terecht komt op een andere plaats dan u wenst. Een nadeel is echter dat het een tijdrovende klus is en u afhankelijk bent van de shuttlebus.

Alles over parkeren bij Schiphol

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol