Voordelig parkeren bij Schiphol

Veel reizigers weigeren hun auto te parkeren bij onze Amsterdamse luchthaven met-het-vliegtuig-naar-de-zon
Schiphol.
Zij vinden de prijs, voor het langdurig parkeren van hun auto op een bewaakte parkeergelegenheid, te hoog. Toch blijkt dat parkeren op of rondom Schiphol niet altijd prijzig hoeft te zijn.

Het aantal onafhankelijke parkings rondom Schiphol is in de afgelopen jaar flink gegroeid. Hierdoor is er een gezonde concurrentiestrijd ontstaan. Iedere parking probeert een zo laag mogelijk parkeertarief aan te bieden. Daarbij bieden ze vele extra opties zoals het wassen van uw auto of het doen van een APK-keuring tijdens uw afwezigheid.


Schiphol Smart Parking

Ook Schiphol zelf wil uiteraard mee kunnen doen in de prijzenoorlog. Daarom introduceerde zij vrij recent Schiphol Smart Parking. Deze parking onderscheidt zich door goedkoper te zijn dan de andere parkings van Schiphol zelf. Toch is ook Schiphol Smart Parking niet de voordeligste optie voor de consument. Voor ieders wensen en ieders budget is een passende parkeergelegenheid te vinden. Althans zo stelt Eva Reekers, beheerder van de website Schipholparkerenvergelijken.nl.

Advies
Reekers benadrukt hoe belangrijk het is dat de consument goed advies krijgt bij de keuze voor een parking: ‘Er zijn ontzettend veel parkings in de nabije omgeving van Schiphol gevestigd. Als de consument geen correct advies krijgt, kan dat een hoop geld kosten’. Dit is één van de voornaamste redenen geweest om de website Schipholparkerenvergelijken.nl op te richten. Hier kan de consument eenvoudig en snel parkings vergelijken. ‘Onze website is overzichtelijk en volledig onafhankelijk,’ aldus de beheerder.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol