Vreemde parkeerplaats

autos-150x150  Dinsdagmiddag 16 september 2014 heeft een verwarde automobilist zijn auto midden op de rijbaan achtergelaten. Daarna is hij in een lesauto gestapt die hem vervolgens bij Schiphol heeft afgezet. De Marechaussee heeft het daarna overgenomen, de bestuurder van de leswagen heeft een gesprek met de man gevoerd en daaruit kwam naar voren dat de man het idee had dat hij achtervolgd werd en beschoten was. Ook op het bureau van de Marechaussee wekte de man nog een verwarde indruk, de Marechaussee heeft hierdoor geen enkel risico genomen en het voertuig is later dan ook als verdacht behandeld. Er konden echter geen verdachte dingen of omstandigheden aangetroffen bij of rondom de auto. Ook zijn er geen aanwijzingen of de man daadwerkelijk achtervolgd is. De auto is opgehaald door een bergingsbedrijf en de man heeft een proces-verbaal gekregen voor het achterlaten van zijn auto. Het verkeer rondom Schiphol heeft nog enige tijd last gehad van file vorming door de verlaten auto. Maar toen de auto verwijderd was, was dit snel weer opgelost.

Wilt je je auto parkeren bij Schiphol?

Nogmaals benadrukkend dat het hier om een verwarde man ging, en niet iemand die bewust zijn auto midden op de weg heeft willen parkeren. Is het wel verstandig om wanneer je je auto wilt parkeren op of in de buurt van Schiphol om dit niet op plaatsen te doen waar je ander verkeer hindert of waar je de mogelijkheid hebt om weggesleept te worden. Zeker wanneer je op vakantie gaat is het verstandig om je auto op een van de gerenommeerde parkings te plaatsen. Derhalve ben je zeker dat je je auto nog aantreft waar je deze achtergelaten hebt, dat alle spullen nog in de auto aanwezig zijn en dat je de auto niet voor bedrag X op hoeft te halen bij een versleepbedrijf.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol