Vrijdag 25 juli drukste dag voor Schiphol

druk-150x150  De drukste dag van het jaar komt er weer aan voor de luchthaven Schiphol. Vrijdag 25 juli worden maar liefst 190.000 mensen verwacht, een aanzienlijke stijging ten opzichte van vorig jaar, waar dit aantal nog 178.000 was. Dit betekent dat het hoogtepunt voor Schiphol weer midden in het vakantieseizoen valt, maar het betekent ook dat de mensen die besluiten te gaan reizen via Schiphol extra voorzorgsmaatregelen zouden moeten treffen. De luchthaven raadt aan de regels voor de bagage alvast goed door te nemen thuis en tevens is het aanbevolen om de mogelijkheden van online inchecken goed te bekijken thuis.

Op reis vanaf Schiphol

Reizen vanaf Schiphol is ook dit jaar erg populair onder de Nederlanders. Vanaf deze luchthaven kunnen veel vakantiebestemmingen direct bereikt worden immers en dat vaak tegen goede prijzen. Het is met de voorspelde drukte echter wel verstandig om alvast goed van tevoren na te gaan hoe de reis zal gaan verlopen, vooral de manier waarop er naar de luchthaven zelf gereisd zal gaan worden. De treinen richting Schiphol zullen ook drukker zijn en tevens zullen de parkeerplaatsen bij het vliegveld schaars zijn. Neemt u zelf de auto mee, dan kan het verstandig zijn om alvast van tevoren een parkeerplaats te reserveren.

Door een parkeerplaats te reserveren weet u als reiziger niet alleen direct dat er plaats is, u weet ook waar u heen moet rijden en dit kan een hoop stress besparen op het moment dat u meer dan duizenden mensen voor u langs ziet komen. Een goede reis vergt altijd een degelijke voorbereiding, maar dankzij de voorspelde drukte is het beter om het tot in de puntjes te plannen.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol