Vueling laat Ryanair en EasyJet de prijzen bevechten op Schiphol

vliegtuig-150x150  Mensen die vanaf Schiphol wel eens naar Barcelona gevlogen hebben, en dat hebben gedaan met een lokale aanbieder hebben een grote kans dat ze wel eens in een vliegtuig van Vueling hebben gezeten. Waar Vueling een paar jaar geleden nog grote plannen had om een permanente basis op Schiphol te realiseren met meerdere bestemmingen, hebben ze toch besloten om hun geld in te zetten op Rome. Naast Barcelona is Rome hun tweede bestemming, en daarnaast ook nog eens een toeristenmagneet die nog door maar weinig prijsvechtende luchtvaartmaatschappijen is ontdekt. Vueling zet dus geld in op Rome en probeert daar voeten van de grond te krijgen.

Rotterdam

Vueling gaat daarnaast ook naar Rotterdam vliegen, het gaat om vier vluchten per week, maar ze zijn wel aan het kijken welke andere bestemmingen geschikt zijn om zich op te richten en Rotterdam voldeed aan de eisen. Mensen uit Rotterdam blijken genoeg animo te hebben om naar Barcelona te vliegen maar ook naar Mallorca of Ibiza, en dat komt Vueling goed uit. Vueling biedt vluchten van goede kwaliteit heeft een goede service en vliegt ook nog eens naar een van de meest populaire bestemmingen binnen Europa voor het toerisme: Spanje. Je zou zeggen dat ze hiermee ook goud in handen zouden hebben om de concurrentie aan te gaan met de prijsvechters.

Prijsvechters

Vueling groeide als kool, maar laat de prijsvechters het nu onderling uitzoeken, wellicht dat ze op een later tijdstip nog wel meekomen snoepen van de broodkruimels die EasyJet en Ryanair achterlaten, maar vooralsnog zetten ze in op andere bestemmingen. De prijsverlaging die Schiphol zelf aan aankondigde voor 2015 is 5% of dat voldoende is moet nog blijken. Het is onduidelijk of de prijsverlaging alleen voor de vluchten geldig is of dat deze ook voor het parkeren geld.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol