Juni 2015: Wanpraktijken Qube Valet en P7-zelfparkeren

De zomer staat voor de deur en het is alleen nog maar een kwestie van aftellen en koffers pakken voor we op het vliegtuig zitten naar een zonovergoten bestemming voor een welverdiende vakantie. Aangezien je op vakantie gespaard wenst te blijven van stress en kopzorgen, wensen we je langs deze weg te waarschuwen voor de parkeerperikelen rondom de luchthaven Schiphol, we hebben het hier over de recent aan het licht gekomen wanpraktijken van de parkeerdiensten Qube Valet en P7-zelfparkeren.

De bal ging aan het rollen naar aanleiding van een uitzending van “Groeten van MAX” waarin de makers het misbruik van de geparkeerde auto’s aan de kaak stelden. Bleek dat medewerkers van de parkeerdiensten de gestalde auto’s gebruikten voor privédoeleinden, met krasschade en zelfs snelheidsboetes tot gevolg. Het laatste wat je wenst bij terugkomst uit vakantie is een beschadigde wagen aantreffen, of nog minder, enkele weken nadien een onterechte bekeuring in de brievenbus aantreffen. De overvloedige reacties via de sociale media op dit tv-programma leren ons dat het niet om enkele geïsoleerde gevallen gaat.

Onder het moto “genezen is beter dan voorkomen” raden we dan ook ten zeerste aan om een alternatief te zoeken voor je verplaatsing naar de luchthaven. Als je geen beroep kan doen op familie of vrienden om je naar Schiphol te brengen, zijn er, naast het openbaar vervoer, nog voldoende betrouwbare parkings rondom Schiphol te vinden. Wanneer je jouw auto een week of twee weken stalt in een betalende parking rondom de luchthaven van Schiphol is het van groot belang dat hier netjes mee om wordt gegaan!

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol