Werkgelegenheid op Schiphol groeit

Heel Nederland wordt geconfronteerd met de gevolgen van de economische crisis. Er is steeds minder werkgelegenheid en diverse (al dan niet succesvolle) bedrijven sluiten de deuren. De Amsterdamse luchthaven Schiphol blijkt een welkome afwisseling.

In 2012 kwamen er 1775 banen op Schiphol bij. Bijna tien procent van de groei in werkgelegenheid komt door de bedrijven die goederen en diensten leveren aan passagiers op Schiphol. Het aantal parkeerbedrijven rondom Schiphol is in de afgelopen tijd flink toegenomen en ook zij bieden meer werkgelegenheid.

ArkeFly
Een recent voorbeeld van een nieuwe parking is het parkeerbedrijf dat ArkeFly heeft opgericht. Vanaf begin juli 2013 kunnen reizigers van vliegmaatschappij ArkeFly parkeren op de eigen parking. Deze bevindt zich op het terrein van Quick Parking.

Schiphol Smart Parking
Ook Schiphol zelf draagt bij de aan de groeiende werkgelegenheid in het parkeerwezen. Van de gemeente Haarlemmermeer kregen ze recent toestemming om uit te breiden. Meer parkeerplaatsen zorgen voor meer banen bij de parkeerterreinen.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol