Zakelijk parkeren

Parkeren bij luchthaven Schiphol heeft vele voordelen. Het langdurig parkeren tijdens uw reis is echter niet alleen aantrekkelijk voor de sporadische vakantieganger. Nee, ook de zakelijke reiziger kan tijdens zijn of haar afwezigheid profiteren van diverse voordelen van parkeren bij Schiphol.

De zakelijke reiziger reist vaak meerdere dagen per jaar voor zijn werkgever. Voor deze reiziger hebben verschillende parkings rondom de luchthaven abonnementen opgesteld. Met dergelijke abonnementen kan de werknemer relatief voordelig parkeren en vaak zijn auto laten genieten van een was- en servicebeurt.

Populair is het abonnement bij Schiphol Excellence Parking. Deze parking ligt direct aan de vertrek- en aankomsthal waardoor er geen onnodig gesleep nodig is met bagage. Eens in het jaar volle koffers dragen is overkomelijk, maar meerdere malen per jaar wordt vervelend.

Andere parkings bieden echter ook aantrekkelijke kortingen en acties aan voor de veelvuldige reiziger. Het is dan ook de moeite waard deze acties in de gaten te houden.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol