Parkeren Schiphol P2

Alle parkeeropties nu vergelijken

 

Parkeerplaatsen-afbeelding

De P2-parkeerplaats bij Schiphol is ideaal geschikt voor mensen die hun auto kort willen parkeren bij Schiphol. Zo kun je denken aan 2 uur parkeren, maar ook voor een aantal dagen is de P2-parkeerplaats ideaal geschikt. Wel raden wij je aan om van te voren te reserveren (iets wat bij P1 niet mogelijk is) om op deze manier wat geld te besparen.

Het verschil tussen P2 en P3 is de prijs en de plek waar de parkeerplaats gelegen is. Bij de P3-parkeerplaats ben je minder geld kwijt. Hier betaal je ongeveer 10,- euro per dag. Aangezien de P3 parkeerplaats redelijk ver van Schiphol vandaan ligt, wordt je met een pendelbus naar de vertrekhal gebracht. Bij de P2 parkeerplaats betaal je een hoger tarief, maar staat je auto op loopafstand van de vertrek- en aankomsthallen geparkeerd.

Wil je graag goedkoper uit zijn? Dan raden wij je aan gebruik te maken van externe aanbieders. Deze bieden met name voor lang parkeren bij Schiphol voordeligere oplossingen aan. Zo kun je bij deze aanbieders voor verschillende services kiezen, denk aan de Valet Service en de sleep, park en fly services.

Kies je liever voor een externe aanbieder? Maak dan gebruik van onze vergelijkingstool op onze homepagina en bespaar een hoop euro’s!

De voordelen van Schiphol Parkeren Vergelijken

Bekijk Parkeren Schiphol P2 bij Schiphol Parkeren Vergelijken. Op Schipholparkerenvergelijken.nl vergelijkt u alle aanbieders van parkeerplaatsen bij en rondom Schiphol. Alle aanbieders worden vergeleken op verschillende onderdelen, zoals prijs, afstand tot Schiphol, extra services, betaalmogelijkheden en mogelijkheid tot valet parking.

Ook kunt u op Schiphol Parkeren Vergelijken reacties en ervaringen van bezoekers lezen over Parkeren Schiphol P2. Zo krijgt u een eerlijk beeld van de parkeerplaatsen bij schiphol. Daarnaast vindt u bij elke aanbieder een expert review van één van de reviewers van Schiphol Parkeren Vergelijken.

Voor veel bezoekers die gebruik willen maken van het lang parkeren bij Schiphol, is het belangrijk dat de sleutels niet hoeven worden afgegeven aan een medewerker van een parking. Schiphol Parkeren Vergelijken geeft dit ook aan bij de informatie van de parkeerbedrijven. U kunt dit ook aangeven als u de vergelijker gebruikt. Extra services als valet parking kunt u uiteraard ook vinden bij de vergelijker. Met valet parking begint uw vakantie al zodra u bij Schiphol bent!

Wil je niet alleen informatie over Parkeren Schiphol P2, maar ook direct alle parkings voor Schiphol vergelijken? Klik dan op de onderstaande knop:

 

Alle parkeeropties nu vergelijken

Top 3 parkeren op Schiphol