Sky-park West

Afstand 5,4 km

Over Sky-park West

Locatie Sky-park West bestaat vanaf voorjaar 2016 niet meer. Wij verwijzen je graag naar Sky-Park Aalsmeer.

Sky-park West is een van de drie beschikbare parkeerterreinen van Sky-park. Deze parking onderscheidt zich echter duidelijk van de andere twee. De parking biedt enorm veel service pakketten aan. Zo zijn er verschillende waspakketten. Je kan je auto dus zo ophalen als je dat zelf wilt. Ook kan je kiezen voor een bloemenpakket. Op je dashboard ligt dan een prachtig bontgekleurd boeket te wachten.

Sky-park West heeft regelmatig zeer voordelige acties, zoals een nazomeractie.

Voordelen

  • Gratis ruiten reiniging (mits gereserveerd)
  • Uitstekende service
  • Geen verplichte sleutelafgave
  • Vlakbij de luchthaven Schiphol

Nadelen

  • Geen valet parking mogelijk
  • Extra kosten voor uitgebreide servicebeurten

Prijzen

Laatste update: 19-04-2018

incl. btw en reserveringskosten

Sky-park West details

Overdekt Parkeren Ja
Valet Parking Nee
Zelf parkeren en sleutel meenemen Ja
Parkeren + Overnachten Nee
Betalen met pinpas Ja
Contant betalen Nee
Met iDeal online betalen Ja
Met creditcard betalen Ja
Afstand tot Schiphol 5,4 km

Sky-park West reviews

Deel jouw ervaring over Sky-park West

Reviews van anderen

Gemiddelde: 1/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

evers

11 september 2015

Bij deze wil ik mijn negatieve ervaring doorgeven van skypark.
Midden in de nacht komen wij aan op de parking van skypark (bij een hotel),blijkt dat wij nergens bekend staan terwijl wij de reservering bij ons hadden,maar goed toch op schiphol gekomen.
Toen met terugkomst bleek dat wij weer niet bekend waren dat we terug zouden komen terwijl we toch de reservering bij ons hadden.
Toen eenmaal aangekomen bij de auto bleek onze auto letterlijk van boven tot onder en van voor naar achter onder de vogelpoep te zitten.
Het meisje dat ons afgezet had bij onze auto schrok hier zelf ook flink van en belde meteen haar manager,die echter antwoorde dat dat niet zijn probleem was.
Dus nadat wij dit allemaal meegemaakt hebben,en dat er zoveel fouten zijn gemaakt door skypark hebben wij besloten om noooooit meer bij skypark te parkeren want zo beste skypark ga je niet met klanten om

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
M v G.

15 augustus 2015

Ik heb een vervelende ervaring opgedaan met Sky Park. Mijn super mooie BMW 320 touring van 3 jaar oud had forse lakschade aan de dorpel toen ik de auto ophaalde. Gaf meteen een flinke domper na een geweldige vakantie. Toen ik de auto in hun handen gaf was er nog geen schade maar de medewerker nam niet de moeite om bij afgeven van de sleutel de auto te bekijken en vast te leggen hoe de auto erbij stond of km stand op te nemen. Twee medewerkers bij het ophalen direct op de schade gewezen, foto gemaakt en ze aansprakelijk gesteld. Het duurde een maand en 2 keer rapelleren voordat ze hun standpunt kwamen na een “onderzoek”. Dan ontkennen ze dat zij verantwoordelijk zijn en laten de klant opdraaien voor de kosten. De schade had er al gezeten stellen ze dan. Die reactie hebben ze vaker gegeven is soortgelijke schade gevallen. Het is een bedrijf dat zijn verantwoordelijkheid niet neemt om dit soort problemen te voorkomen en een schade netjes te regelen. Ik heb de dorpel moeten laten overspuiten en het was dus een dure grap hun parkeerdienst. Ik wil geen risico meer lopen met dit bedrijf en mij zien ze daar nooit meer terug.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Sky-park West

Sky-park West is een parking die zich richt op het aanbieding van parkeerruimte bij luchthaven Schiphol. Meer informatie is te vinden bovenaan deze pagina.